8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 1. fsz.5.

Napszemüvegek

A napszemüvegek a leghatékonyabb védelmet jelentik a káros UV fény ellen, de hamar felismerték a divatházak, hogy ugyanekkor remek divatkiegészítők is egyben. 

Így ma már nincs olyan ruházati márka, amelynek ne lenne saját kollekciója napszemüvegből (és esetleg optikai modellekből) is. 

Napszemüveg viselést javaslunk, ha szereti a divatos kiegészítőket, zavarja az erős fény, vagy esetleg kontaktlencsét visel. Napszemüvegeink kerettől függően készülhetnek dioptriás lencsékkel is, ilyenkor minden esetben egyedi megrendelésről beszélünk. 

A védelmi funkcióját akkor tudja ellátni, ha kellően nagy méretű a lencse, így tudja a szem környéki vékony, érzékeny bőrt is védeni a napszemüveg. 

Emellett szükséges, hogy olyan formájú legyen, amely illik arcunkhoz, stílusunkhoz, ruházatunkhoz. 

Ennek érdekében minden évben a szezont hatalmas választék összeállításával kezdjük, hiszen a Balaton mellett kötelező elem a napszemüvegek viselése. Továbbá szezonon kívül a megmaradt, előző évi modellekből szoktunk kedvezményes ajánlatot adni. 

Forgalmazott márkáink

Szemüvegkereteink, napszemüvegeink a legnagyobb divatházak kollekcióiból állnak. Tekintse meg választékunk ízelítőjét oldalunkon, vagy személyesen az üzletben!