8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 1. fsz.5.

Miért pont a Podiart talpbetét?

Üzletünk, a TimEx Optika 2024. nyarának elején egy új profilt indított: a Podiart talpbetétek felvételi pontja lettünk.

Üzletünk, a TimEx Optika 2024. nyarának elején egy új profilt indított a meglévő látásvizsgálat, szakorvosi szemvizsgálat és szemüvegkészítés mellé: a Podiart talpbetétek felvételi pontja lettünk.

Ez technikailag azt jelenti, hogy üzletünk rendelőjében el tudjuk végezni a Podiart betétekhez szükséges felvételi vizsgálatot, és az itt kapott eredmény alapján üzletünkben megrendelheti bárki a számára szükséges talpbetétet.

Adja magát a kérdés, hogy mégis miért vágtunk bele ebbe?

A válasz amennyire egyszerű, annyira komplex, és ha valaki foglalkozott már vállalkozással, akkor egészen biztosan egyetért a gondolatainkkal. Aki pedig még nem, annak itt kifejtjük 🙂

Először is a szemészet és látásvizsgálat, szemüvegkészítés mind-mind egészségügyi tevékenység, tehát hozzánk nagyon közel áll mindennemű egészségügyi jellegű segítség, aktivitás. Ugyanakkor nem tudnánk ebben az üzlethelységben komplex „magánklinikát” üzemeltetni, hiszen annyi minden szükséges ehhez, viszont kézenfekvőnek tűnt egy olyan kiegészítő profilt felvenni, ami nem a látással foglalkozik, mégis köze van az egészségünkhöz, a ma divatos well-beinghez, azaz ahhogy, hogy mindenki érezze magát jól a bőrében.

A Podiart talpbetét pedig nem kifejezetten egészségügyi termék, inkább a well-being vonalat erősíti, azaz egy olyan „láb-wellness” érzést biztosít, ami viszont komoly hatással van a teljes testünkre is.

Gondoljunk csak bele, egy rossz cipő miatt fájhat a lábunk, a derekunk, a hátunk-gerincünk. Ha pedig egy kevésbé ideális láb-helyzetet jelentősen tudunk javítani egy talpbetéttel, akkor máris mindenki nyert: a talpunk, a lábunk, a hátunk, és ettől a kedvünk is jobb lesz, és jó kedvvel az ember annyi mindenre képes!

Fontos információ még, hogy a Podiart talpbetétek kifejezetten javasolt termékek sportoláshoz, munkavédelmi szempontból, túrázáshoz, vagy csak egyszerűen azért, mert kényelmes.

Így elmondható, hogy akkor is érdemes egy Podiart talpbetétbe beruházni, ha nincs erős igénybevételnek kitéve a lábunk, hanem egyszerűen csak kényelmes lábbelit szeretnénk!

A Podiart 100% magyar vállalkozás, és a Podiart digitális tervezésű sportbetét 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Díjat.

Mivel üzletünk mindig is, kizárólag a minőségi termékekkel foglalkozott, úgy gondoltuk, hogy a talpbetétnek jól megérdemelt helye van az üzlet profiljában, és vásárlóinknál. Így „nem csak a nézését, de a járását” is javítjuk 🙂

A digitális Podiart talpvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, személyesen, vagy Facebook oldalunkon keresztül. Hamarosan az online időpontfoglalóban is fogadjuk jelentkezésüket.

További bejegyzések