8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 1. fsz.5.

A miópia az új népbetegség?

Új innovatív termékünkkel segítjük a rövidlátó gyerekek látását, amely akár meg is állíthatja a szemromlást!

Kedves szülők!

Miópia, vagy más néven a rövidlátás a modern kor népbetegsége, különösen aggasztó mértékben érinti a gyermekeket. Leginkább evolúciós folyamatként is tekinthetünk rá, hiszen a világunkban egyre kisebb távolságokra használjuk szemünket, ez a helyzet pedig átalakítja a tekintési szokásainkat, szemünk fejlődését is. Sajnos a miópia megjelenése az ázsiai országokban már több, mint 70%, és néhány év múlva az európai kontinensen is magasabb lesz, mint 50%! A legnagyobb problémát pedig a kialakult szemészeti szövődmények fogják jelenteni, amely adott esetben akár retinaleválást is okozhatnak!

Ezért vettük fel a kesztyűt a rövidlátás ellen!

A rövidlátó gyerekek „mínuszos” szemüveget viselnek, távolra nem látnak megfelelően. Azonban a hagyományos szemüveglencsék mindig csak próbálták a lépést tartani a rövidlátás mértékével, nem segítvén annak javulását, kizárólag a megfelelő látásélességet biztosították.

Az Essilor új, forradalmi megoldása, a Stellest szemüveglencse, egy úttörő termék, mely a miópia progresszióját célozza meg a gyermekkorban. Azaz nem csak megfelelő látásélességet biztosít, de csökkenti a rövidlátás mértékét is! Ez korábban elképzelhetetlen határ volt a szemészetben, ma azonban a valóság!

A miópia progressziója azt jelenti, hogy a gyerekek szeme egyre növekvő mínusz irányú korrekciót igényel, évről évre, azaz a szem optikai hosszúsága folyamatosan növekszik. Kellemetlen velejárója, hogy egyre vastagabb szemüveglencséket kell készíteni a gyerekeknek.

A Stellest azonban 67%-kal csökkenti ezt a folyamatot, és ezzel megállítja vagy jelentősen lassítja azt. Garantáljuk termékünk hatékonyságát, és biztosítjuk, hogy a gyerekek szeme egészséges fejlődésben részesüljön.

Az innovatív Stellest szemüveglencse kifejezetten a gyermekek számára készült, és ajánlható minden típusú miópiásnak, függetlenül attól, hogy kezdődő vagy előrehaladott mértékű a látási probléma.

Fedezze fel velünk a Stellest előnyeit, és biztosítsa gyermeke szemének a megfelelő támogatást a fényes jövőért!

Az Essilor Stellest szemüveglencsék, és a rövidlátásprogram a TimEx Optikában érhető el Balatonfüreden

A Stellest szemüveglencsék garanciája kiterjed a látásélesség változására is: Stellest Kontroll Garancia elérhető, amennyiben gyermekénél több, mint 0,50 dioptria változás figyelhető meg 1 éves viselés alatt, megfelelő kontrollvizsgálat látogatás esetén!

További bejegyzések